Català / Español  ·  TEL. 938 930 614 · EMAIL a8031599@xtec.cat
Català / Español  · 

Biblioteca

Biblioteca


La Biblioteca un espai per aprendre, somiar i compartir!

A la nostra biblioteca plantegem activitats que permeten el treball d'aquests tres àmbits: la competència lectora (aprenentatge de la lectura), la competència informacional (aprenentatge a través de la lectura) i el gust per la lectura.


Des de la biblioteca de l'escola ens proposem activitats com ara :

L'Hora del Conte: expliquem contes amb diferents suports.
• Bibliopati: durant l'estona d'esbarjo els nens/es de primària i secundària poden gaudir del préstec de llibres, tant d'imaginació com de coneixements, per portar-los a casa.
Padrins de lectura: és una activitat entre els alumnes de 6è i 1r de Primària. Consisteix en que un nen de sisè, de forma voluntària, apadrina un alumne de primer. Comparteixen una estona setmanal, en què l'alumne de sisè li llegeix al seu fillol un conte que s'ha preparat durant la setmana. És una activitat valuosa en si mateixa, perquè fomenta valors com l'esforç, la voluntat, l'empatia i el gust per la lectura.
Ajudants de biblioteca: són els alumnes de cicle superior que, de forma voluntària, van a la biblioteca en estones d'esbarjo i col·laboren en endreçar els llibres de les prestatgeries.
Lectura expressiva preparada: puntualment, els alumnes es preparen lectures i van a llegir-les a altres cursos.
Certàmens i exposicions.
Visites d'autors i il·lustradors.

Totes aquestes activitats es coordinen des de la Comissió de Biblioteca. Segell de la Biblioteca

 


Arxius:

Multimèdia