Català / Español  ·  TEL. 938 930 614 · EMAIL a8031599@xtec.cat
Català / Español  · 

Projectes i Activitats

La música a la nostra escola


Coral Fratello Sol

La Coral del Col.legi Divina Providència, Fratello Sol, neix com a proposta del Pare Eduard Casas, titular del centre, amb els objectius principals de cobrir la necessitat de musicar d'una forma reglada i estructurar els actes principals que succeeixen i conformen el calendari escolar, i a la vegada, d'impregnar i fer partícips als alumnes dels valors i aprenentatges de l'educació musical.

La coral està integrada per alumnes de 4t de primària fins a 4t d'ESO i, durant el curs escolar, realitzen diferents acctuacions dins i fora del centre. 

 

Batucada 

L'alumnat de l'ESO treballa la percussió amb l'ajuda dels instruments del món i del ritmes internacionals. Participen activament en la celebració del Carnaval escolar acompanyant els alumnes d'Infantil i Primària en les cercaviles organitzades pel centre i per l'AMPA.

 

Educació musical i vocal:

  • Cantem! T'ho diré cantant
    • L'alumnat de 1r d'ESO participa en aquest projecte pedagògic musical que fomenta la música entre els alumnes no només com a element cultural sinó com una eina de participació, treball en equip i de cohesió social.
    • Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de l'Auditori Eduard Toldrà clicant aquí: Cantem! T'ho diré cantant 

  

  • Trobada de Corals de Secundària de Catalunya 
    • La coral del centre ha participat en la Trobada de Corals d'Educació Secundària organitzada pel Departament d'Ensenyament a la ciutat de Cervera que va tenir lloc el 9 de maig de 2019. 

Multimèdia